Bitė: Mėgaukis mobiliu pasauliu

cal2009-07-15  tagŽymos: ,   Paskelbta kategorijose Gatvės balsai

bite„Nuo siandien BITE tau suteikia proga skaityti nemokamai spauda ir naujienas mobiliajame internete iki 08.14! Megaukis mobiliu pasauliu.“ Tokio turinio sms buvo gauta į mobilujį telefoną, kurios siuntėjas – „Bite“.

Labai informatyvi sms žinutė būtų galima pasakyti. Visų pirma suabejojau dėl siuntėjo. Kaip rodo nesena patirtis – sms žinutės siuntėją galima susigalvoti bet kokį – tai šiais laikais jau ne problema. Antras klausimas, kuris iškart kilo vos tik perskaičius naujieną apie man suteiktą dovaną: čia tik spaudą ir naujienas galima skaityti ar apskritai nemokamai naršyti internete? Taip pat neaišku ir dėl limitų: jų visai nėra ar vis tik kažkas buvo nepasakyta? Na ir galiausiai pats žinutės turinys: „… mobiliajame internete…“ Kad sąvoka mobilusis internetas egzistuoja – neginčytina, tačiau jame skaityti spaudą ir naujienas – tai kažkas naujo. Iki šiol maniau, kad naujienas skelbia internetiniai tinklalapiai, o pasirodo jas skelbia ir mobilusis internetas!

Iš tikro sunku patikliai reaguoti į tokius sms pranešimus. O dar kai nėra net jokios nuorodos, kur būtų galima plačiau pasiskaityti apie sms žinutėje „netilpusias“ sąlygas. Jei siuntėjas ir viso to iniciatorius tikrai yra „Bitė Lietuva“, tai matyt kur tobulėti jai dar tikrai yra.

Rašyti komentarą