Pirmasis Prezidentės nuopuolis

cal2009-08-07  tagŽymos:   Paskelbta kategorijose Tribūnos atgarsiai

prezidenturaŠiandien (2009-08-07) per lietuvišką žiniasklaidą nuvilnijo žinia apie tai, kad Lietuvos Prezidentės Dalios Grybauskaitės politinio pasitikėjimo komandoje dirba žmonės, artimai susieti giminystės ryšiais. Tiesą pasakius, įvardinti tai kaip giminystę būtų net kiek per daug nutolta nuo realybės, nes Prezidentūroje įsitaisė Prezidentės atstovo spaudai Lino Balsio žmona - Irmina Medeišytė.

Pasak pačio atstovo spaudai, jo žmona Prezidentūroje numato „tinkamas vietas fotografams bei operatoriams“. Ne per sunkus darbas ant jos liaunų pečių?

Beje, pastebėtina ir tai, kad ponia Irmina užima pareigas naujai įsteigtame poskyryje, kurio ankstesnės kadencijos prezidentai neturėjo.

Kažkaip tokie faktai labai jau kertasi su taupymo politika, kurią deklaruoja naujoji Respublikos Prezidentė. Negi čia jau tokios rimtos pareigos, kad be jų nebuvo galima išsiversti? Suprantama, kad atstovo spaudai žmonai reikėjo darbo, tačiau… Ar verta įsivelti į panašias peripetijas, kurių Lietuvoje ir taip netrūksta?

Visuomenės pasitikėjimą užsitarnauti sunku, o prarasti tereikia tik vieno neapgalvoto žingsnio ir akimirkos, kol tai bus išplatinta visuomenei. Tą puikiai supranta ir pati šalies Prezidentė, tad tokie faktai jos aplinkoje sunkiai paaiškinami.

Komentarų: 3

  1. Titan - 2009-08-12

    Koks nuopolis , *****.. Paskaiciuokit kiek ji sutaupe ir sutaupo. Cia jusu tinklapiui nuopolis su tokiais pamastymais.

    [Atsakyti]

  2. Titan - 2009-08-12

    Ir po straipsniu autorius pasirasyt turi. *******.

    [Atsakyti]

  3. Agota - 2009-08-16

    Gal kas gali parasyti,ka gi sutaupe ponia Prezidente. As tai nezinau…

    [Atsakyti]

Rašyti komentarą