Kadrai iš A330 Air France katastrofos

cal2009-08-18  tagŽymos:   Paskelbta kategorijose Gatvės balsai

Į elektroninį paštą gautas tokio turinio (pateiktas žemiau) laiškas. Kiek visame tame tiesos… spręskite patys, tačiau papildomai galite paskaityti pateiktą nuorodą (anglų kalba): http://urbanlegends.about.com/library/bl_photos_gol_737_crash.htm

Pasaulis matė A330 Air France išnykimą transatlantinio skrydžio tarp Rio de Žaneiro ir Paryžiaus metu. Du kadrai lėktuvo viduje prieš pat jam sudūžtant. Neįtikėtina!

Nuotraukos iš lėktuvo vidaus… Tokių nuotraukų Jūs daugiau niekad nepamatysite…

Pirmojoje fotografijoje galima matyti fiuzeliaže žiojinčią skylę, per kurią matosi lėktuvo stabilizatorius („uodega“) ir sparno dalis.

pic23079

Antrojoje nuotraukoje, vienas iš keleivių išplėšiamas per skylę.

pic29497

Nuotraukos buvo surastos tarp lėktuvo liekanų, skaitmeninėje Casio Z750 kameroje. Nors kamera buvo visiškai sunaikinta, atminties kortelę atgauti pavyko. Ištyrus kameros serijos numerį, savininkas buvo identifikuotas kaip Paulo G. Muller, žinomas Porto Alegre priemiesčių vaikų teatro aktorius.

Net sunku įsivaizduoti, kaip jis, stovėdamas stiprių oro srautų mėtomame lėktuve, sugebėjo padaryti šias nuotraukas. Tai turėjo įvykti praėjus tik keletui sekundžių po to, kai buvo prarasta uodega ir lėktuvas ėmė kristi. Struktūrinis spaudimas turbūt nuplėšė variklius, taip sumažindamas lėktuvo kritimo greitį ir saugodamas elektroninę įranga, bet, deja, ne aukas.

Paulo Muller paliko dvi dukteris, Bruna ir Beatriz.

Taip liūdna dėl visų keleivių, kurių tarpe buvo vienas nepaprastas fotografas, sugebėjęs išlikti šaltakraujiškas paskutiniais savo gyvenimo momentais ir padaryti šias nuotraukas.

Nusilenkim jam!!!

Komentarų: 4

  1. Rokas Arbušis - 2009-08-18

    kaip angliška nuoroda ir sako: hoaxas tai, legenda.
    beveik virusinė reklama casio :)

    [Atsakyti]

  2. Darius - 2009-08-18

    Iš Lost čia kadrai. Tiesa čia tokia įtikinama apgaulė, kad net per vienas berods Brazilijos žinias juos rodė, kaip paskutinius iš A330 skrydžio.

    [Atsakyti]

  3. :) - 2009-08-18

    juokauja tokiom temom… kas fotkintu prisiktom kelnem?

    [Atsakyti]

  4. Robertas - 2009-08-18

    Tai aišku, kad iš LOST :) Matosi lėktuvo uodega pirmoj foto, ant kurios yra OCEANIC AIRLINES ženklas, kaip žinia tokios avialinijos neegzistuoja, ir yra sutinkamos tik LOST :) Dar pirmoj foto yra Keitė su antrankiais, ir tas šerifas, kuris ją gabeno, taip kad tikrai, matyt čia casio nusprendė durnai pasireklamuot, o yra lengavikių kurie tiki.

    [Atsakyti]

Rašyti komentarą