Išpardavinėtas materialusis prezidentų palikimas

cal2009-10-19  tagŽymos:   Paskelbta kategorijose Naujienos trumpai

Ir ne tik prezidentų, bet ir jų žmonų. O ką parduoti tikrai buvo – nuo senų automobilių iki kėdžių ir toršerų. Išviso už parduotus prezidentų ir prezidentienių rakandus surinkta beveik 100 tūkst. litų.

Apsivalė prezidentūra, „taaipskant“, pasakytų vienas, buvęs šios įstaigos vadovas.

Idėja tikrai nebloga ir skatintina. Įdomu kokios prekės pasirodytų viešumoje, jei taip būtų bandoma pardavinėti Seimo narių palikimą? Esu tikras, kad palikimai Seimo bendrabutyje ir mūsų išrinktųjų darbo kabinetuose, nustebintų kur kas labiau. Tiesa, ar tai turėtų tokią vertę, kaip seni automobiliai ar šviestuvai – galima būtų suabejoti, tačiau bent jau žiniasklaida apie ką rašyti tikrai turėtų. O taip surinkti pinigėliai žiūrėk dar ir tą nelemtą biudžeto deficitą sumažintų. Nors išvis geriausia būtų, jei tokiame aukcione išpardavinėtume pačius Seimo narius. Na, kaip amerikietiškuose filmuose, kai labdaros aukcionuose parsiduoda įžymybės visai dienai. Taip galėtumėm „prastumti“ visus 141. Ir ne vienai dienai o kokiems trims metams. Naudos tikrai žymiai daugiau būtų.

Gražu būtų žiūrėti į poną Kubilių beplušantį virtuvėje, ar ne? O dėl Nedzinsko, kokia konkurencinė kova užvirtų, tai net įsivaizduot sunku. Juk ne viena vieniša ponia norėtų tokį „linksmuolį“ paturėt. Na, o Baukutės turbūt niekas nė už dyką neimtų. Sukta, su vaiku ir akiplėšiškumo pilna.

Rašyti komentarą