„Pikuliškumo“ banga keičia „zvonkiškąją“?

cal2009-11-02  tagŽymos:   Paskelbta kategorijose Gatvės balsai

krutineVisiems, kurie nors kiek savo brangaus laiko kasdien skiria lietuviškai žiniasklaidai, jau turbūt iki gyvo kaulo įgriso keletas temų, be kurių neapsieina nė viena lietuviška informavimo priemonė. Tos temos tai pedofilija, Zvonkų skandalai ir dar kokia lietuviškos politikos taupymo „kliurka“. Tačiau, panašu, kad nuo pedofilijos pereinam prie kitos, panašios tematikos  – moteriškų iškilumų tobulinimo.

Nereikia nei sakyt, kad viso to epicentre, atsidūrė kažkaip sunkiai apibūdinamo tipo ir nelabai aišku ką gyvenime veikiančios herojės, pasivadinusios nuostabą turinčiu sukelti pavadinimu „olialia pupytės“, kurių vadė ir siela – Oksana Pikul.

Neaišku kaip ten su ta nuostaba, bet matyt, kad pastaruoju metu tai lietuviškų skandalų išsiilgusiai liaudžiai jau nebedaro laukiamo efekto. Dėl to turbūt ir buvo nuspręsta šliūkštelti žibalo į lietuviško bulvaro laužą, kad vienu šūviu būtų nušauti net trys zuikiai: padarytas skandalas, kas aišku turėtų padidinti populiarumą, garsiai, bet gudriai pareklamuota tam tikra klinika, daranti „stebuklus“ ir aišku patobulintos tos „neužpildytos“ ertmės, kuriomis esą lietuviškos „pupos“ buvo nepatenkintos iki šiol.

Panašu, kad mestą jauką, žiniasklaida prarijo su pasigardžiavimu. Iki šiol skandalų profesionale laikyta Natalija Zvonkė, pamažu praranda lyderės pozicijas, nes jas itin agresyviai siekia paveržti kita Lietuvos pupa – Oksana Pikul. Pastaroji atrodo turi kur kas geresnius duomenis savo „svorio kategorijoje“ ir žino kaip jais pasinaudoti. Vulgaru ar profesionalu? Turbūt kiekvienas supras pagal savo iškrypimo laipsnį – pasakytų liaudies išmintis, tačiau aišku, kad tam buvo mestos visos pajėgos – net savo nuosavas kūnas. Ką gi kitą daugiau sunkmečiu parduosi, jei galvoje tik siūlas laikantis ausis. O gal atvirkščiai – visai šiai reklaminei akcijai „prasukti“ tikrai reikia turėti nemažai smegenų masės? Bet kažkaip netikėtina, kad tai būtų lietuviškų pupų produktas. Greičiau tai tų chirurgų geniali idėja, kuri ir sunkmečiu turėtų neleisti prarasti potencialių klienčių  – savim nepatenkintų moteriškosios lyties atstovių dėmesio.

Sako sunkmečiu žmonės daugiau mylisi ir daugiau galvoja apie seksą. Tikra tiesa. Lietuva jau nuo vasaros tik tuo ir gyvena: išprievartavimais, pedofilija ir silikoniniais „papais“. O ko daugiau reikia bedarbiai miniai? Tik „duonos ir žaidimų“ pasakytų pirmosios valstybės sertifikuoti piliečiai. Duonos dar galim nusipirkti iš bedarbio pašalpos, o žaidimais pasirūpins mūsų tautos pupos ir žiniasklaida. Tik va, kad ir mūsų Lietuvėlės neištiktų toks pat likimas, kaip ir tos pirmosios valstybės, kuri per savo ištvirkavimus neteko visos savo galybės. Nors kita vertus, tai juk vienintelis nemokamas malonumas, kuris dar liko nepriklausomai nuo užimamos socialinės padėties ar sąskaitos banke. Kas gali būti geriau už įlindimą į svetimus apatinius, o ypač kai juose silikonas. Nesvarbu, kad visa tai netikra, daug svarbiau kad juose nėra jokių „pakietinimų“.

Rašyti komentarą