Startavo V. Pauliukaičio 2 minutės šlovės

cal2010-01-24  tagŽymos: ,   Paskelbta kategorijose Gatvės balsai

Vytenis Pauliukaitis

Jei praeitais metais per TV3 rodyta laida „Lietuvos talentai“ pasižymėjo dideliu populiarumu ir kai kuriais akibrokštais, tai naujasis LNK projektas „2 minutės šlovės“, akivaizdus pirmosios kluonas, pasiliko tik antruosius. Minėtas populiarumas jam atrodo negresia.

Sekmadienį (2010-01-24) LNK televizijos eteryje startavęs naujasis projektas dar gerokai iki jo pradžios kvietė dalyvius į atrankas. Taip buvo tikimasi surasti naujų veidų ir naujų talentų krizės nualintai Lietuvos publikai. Tik ar Lietuvai reikia „pasigraudenimų“ studijoje ir kvaištelėjusių vaikėzų su „stanikais“?

„2 minutės šlovės“ ne tik naujas LNK projektas, tačiau ir nauja, jau visuomenėje pakankamai gerai žinomo, Vytenio Pauliukaičio „chaltūra“. Šioje laidoje jis „diriguoja paradui“ – atlieka pagrindinio laidos vedėjo vaidmenį. Iki šiol, šį „chamavoti“ linkusį asmenį buvome įpratę matyti tik pačiose įvairiausiose vertinimo komisijose, kuriose kažkokiu būdu šalia prisėsdavo ir kita nemažiau spalvinga asmenybė ir pagrindinis Vytenio oponentas – Jurijus Smoriginas.

Tiesa, iki šiol minėti asmenys dar bandė Lietuvos žmonėms parodyti ant ko yra geriausia miegoti ir ką geriausia valgyti. Tačiau, akivaizdu, kad lauktų rezultatų šie reklamos veidai nedavė, tad teko pasiieškoti naujų uždarbio šaltinių. Tad štai šiandien ir turime dar vienus talentų rinkimus, kurie nors ir kiek modifikuoti, tačiau nuo esminės idėjos daug tikrai nenukrypę.

Daugiau apie Vytenį Pauliukaitį, kaip laidos vedėją, pasakyti ir nėra ką. Aišku tik viena, kad ši persona šiam projektui duotų daug daugiau naudos atsisėsdama už vertinimo komisijos stalo, o sceną užleisdama bent kiek labiau patyrusiam vedėjui. Bandymai vaidinti šmaikštų laidos vedėją kol kas visiškai bevaisiai.

Vienas komentaras

  1. ROMAS - 2010-01-29

    Pridėjus laidą KLAUSIMĖLIS ir MADOS REIDĄ gausime pilną lietuvių tautos apibūdinimą.

    [Atsakyti]

Rašyti komentarą