Su Šv. Velykom

cal2010-04-04  tagŽymos:   Paskelbta kategorijose Naujienos trumpai

Šiandien mes švenčiame gražią pavasario šventę – Šv. Velykas. Kasmet ši šventė žymi pavasario pradžią, o krikčioniškasis Pasaulis šią šventę sutapatina su Kristaus prisikėlimu.

Šios Šv. Velykos, kaip ir buvę, ir einamieji metai nėra lengvi. Daugelis susiduriame su ekonominio nuosmukio pasekmėmis ir Šv. Velykų stalą ruošiame kur kas kuklesnį. Tačiau tai neturėtų sumenkinti šios šventės. Galiausiai prabėgo šalta žiema ir kasdien vis labiau visi imame jausti pavasarį, vis šilčiau mums šypsosi saulė, vis labiau džiugina grįžtančių paukščių balsai. Tai verčia mus dar ir dar kartą pasijusti gamtos, kuri mus supa nuo pat gimimo, dalimi. Įvairiausių nepriteklių prispausti mes neturėtume nuo to nusigręžti. Net atvirkščiai. Mažiau išleisdami parduotuvėse, turėtume labiau pajusti šios gražios pavasario šventės dvasią.

Ta proga ir norėtusi visiems skaitytojams palinkėti dvasinės stiprybės, atsigręžimo į save ir į savo artimą bei gilesnės dvasinės brandos. O patys įstabiausi margučiai ant mūsų stalo lai dar kartą primena mums visiems pradžių Pradžią, kuri davė pradžią gyvybei. Linksmos šventės ir smagių dūžių!

Rašyti komentarą