Astrologija atsigręžė į verslą

cal2010-05-07  tagŽymos: ,   Paskelbta kategorijose Gatvės balsai

Astrologijos, būrimų ir įvairiausių visokių kitokių ateities pranašavimų šiuo metu netrūksta. Daugelis iš mūsų nepraleidžiam progos paskaitinėti ir įvairiausius horoskopus – juk visada maga sužinoti ką šiandien ar artimiausiomis dienomis žada žvaigždės. O daliai tokių besižvalgančių į ateitį, tai tapo vos ne kasdieniu ritualu.

Aišku, kad daugėjant skirtingų pranašysčių, daugėja ir jas sudarančių asmenų, kurie neva turi vos ne antgamtinių galių skaityti, suprasti ir mums perteikti dangaus ženklus. O ypatingai šiuo metu, kai dideliu užimtumu pasigirti gali retas. Tačiau pragyventi iš tokių spėlionių niekad nebuvo lengva. Todėl pastaruoju metu, patys įvairiausi ateities spėjikai, likimą išpranašauti pasiryžę bet kam. Nesvarbu ar tai būtų realus ir gyvas asmuo, ar kažkokia įmonė, organizacija ar net šalis. Žinia, juk už pranašystę įmonė gali sumokėti kur kas daugiau, nei pavienis asmuo. Tereikia tik sukurti įtikinančio turinio elektroninį laišką, pridėti savo įmonės sudarytą horoskopą ir visa tai išsiuntinėt kaip galima daugiau adresų. Paprastai tariant – užsiimti elementarių šiukšlinimu.

Būtent taip ir pasielgė astrologijoscentras.lt Nesenai gautas iš jų laiškas atrodo išties įtikinančiai ir gundančiai. Net vos ne 50 proc. nuolaida siūloma jei paskubėsim užsisakyti savo įmonės horoskopą. Nurodytas ir laikas, iki kada galima pasinaudoti šiuo išskirtiniu pasiūlymu. Galutinis terminas – gegužės 1-oji. Jei kalendorius neapgauna – šį terminą būsim praleidę dar prieš gaudami šį laišką.

Komentarų: 2

  1. Horoskopai - 2010-05-07

    Sutinku su autorium.

    [Atsakyti]

  2. Marijus - 2010-05-08

    Patiko man jų reklaminis šūkis: „Astrologų paslaugomis naudojasi tūkstančiai viso pasaulio įmonių ir taip išvengia 80 proc. klaidingų sprendimų. Išvenkite ir Jūs!“ Turbūt 20% sudaro tai, kad priėmė pasiūlymą ir išmetė pinigus astrologijos paslaugoms.

    [Atsakyti]

Rašyti komentarą