UAB „Omnitel“ prisipažino suklydusi dėl „Asmeninių“ planų kainodaros strategijos pristatymo

cal2009-03-20  tagŽymos: ,   Paskelbta kategorijose Menas žinoti

mobile2009-03-19 (ketvirtadienį) vz.lt vykusioje konferencijoje UAB „Omnitel“ prezidentas A. Zabulis prisipažino, kad kompanija padarė klaidų įvesdama naująjį „Asmeninį“ mokėjimo planą. Prezidentas taip pat patvirtino, kad buvo staigiai sureaguota į kai kurias klaidas ir klientams pasiūlytas modifikuotas „Asmeninio“ plano variantas. Tik, deja, turbūt ne visiems, kuriems buvo žadėta.

„Akivaizdu, kad kai kurių klientų situacija pasikeitė dramatiškai. Tokiais atvejais mes esame pasirengę ieškoti individualių sprendimų“, – sakė UAB „Omnitel“ prezidentas A. Zabulis. Buvo užsiminta ir apie naująją „Asmeninio“ plano modifikaciją – „Bendravimas 1″, kur minimalus prakalbamas mokestis – 25 lt./mėn.

Akivaizdu, kad UAB „Omnitel“ padarė klaidų ir jų taisymui, nebeliko tiek laiko, kiek reikėjo. Dalis klientų jau spėjo tuo pasinaudoti ir paliko šį operatorių. Be to, net ir kompanijos viduje jautėsi suirutė. Dar prieš kelias dienas, vieši Dalios Savickaitės (UAB „Omnitel“ ryšių su visuomene grupės vadovė) pasisakymai iš esmės skyrėsi nuo dabartinės kompanijos prezidento pozicijos.

„šis įrašas melagingas – niekas su mistiniais pasiūlymais palaukti iš Omnitel neskambina. Nebent konkurentai pokštauja. Bet greičiausiai jie pokštauja šiame bloge.“, – skelbė komentaras grant.lt. Oficialiai galime atsakyti, kad grant.lt neturi nieko bendro nei su vienu mobiliojo ryšio operatoriumi. Visi straipsniai pateikiami apie UAB „Omnitel“ yra tik realių įvykių atpasakojimas arba išreikšta asmeninė nuomonė į vienus ar kitus UAB „Omnitel“ veiksmus.

Baigiant, trumpas pastebėjimas… Eilinį kartą UAB „Omnitel“ nepraleido progos pasipelnyti grant.lt sąskaita. Praeito mėnesio sąskaitoje vėl atsirado 0,15 Lt. (be PVM) papildomas mokestis už neva atliktą skambutį į Tele2 tinklą, kur toks mokestis yra visiškai neįmanomas nei pagal tarifus, nei pagal bendrą, per abonentinį mėnesį kalbėto laiko kiekį.

Brangi, UAB „Omnitel“! Grant.lt Jums dovanoja tuos 0,18 Lt, nes jau pavargo kiekvieno mėnesio sąskaitą ginčyti ir tikisi, kad tai padės Jums, sunkioje krizės akivaizdoje.

Kiti grant.lt straipsniai apie UAB „Omnitel“:

„Omnitel“ savivalė: naujas mokėjimo planas „Asmeninis“

UAB „Omnitel“ marketingo triukas, atrodo bus nepavykęs

Dar vienas UAB „Omnitel“ spjūvis į veidą

Komentarų: 10

  1. Vytautas - 2009-03-20

    Jie keicia Asmenini plana tik jeigu jiems asmeniskai paskambini. Kitaip laiko, kad planas tau tinka :)

    [Atsakyti]

  2. AmorPourHomme - 2009-03-26

    Kazkaip labai as likau patenkintas asmeniniu planu. 3 turiu telefonus du po 6ct ir vienas po 11ct. Niekur geriau nerasi..

    [Atsakyti]

  3. Vytautas - 2009-03-27

    to AmorPourHomme: jeigu ruosiesi kalbeti ir rasyti SMS daugiau, negu pernai, tai tada viskas OK. Jeigu SMS nerasysi, tai kaina bus panasi, kaip pernai, tik taupyti negalesi, nes minimalus mokestis isaugo kelis kartus (man isaugo 5 kartus!)…

    [Atsakyti]

  4. Vycka - 2009-03-27

    Nu nieko nesuprantu… Turim 3 numerius:
    1. apie 12 metu, vidurkis buvo 24Lt (84min + 20SMS), dabar duoda uz tai
    125min + 64SMS
    2. apie 1,5 metu, vidurkis buvo 28Lt (106min +2SMS), dabar duoda uz tai
    450min + 20SMS
    3. 10 metu, vidurkis 71Lt (280min + 54SMS), dabar duoda uz tai 420min +
    108SMS

    Kur logika? Kaip jie ten skaiciuoja???? Kodel naujausias numeris gauna
    daugiausiai, o seniausias – maziausiai? :)

    Be abejo, paskambinus i informacija visiskai nieko paaiskinti nesugeba :)))

    [Atsakyti]

  5. to Vycka - 2009-03-30

    koks skirtumas, svarbu kad visi pasiulymai visai neblogi gaunasi :)

    [Atsakyti]

  6. Vytautas - 2009-03-31

    to „to Vycka :“: Negi dabar žmonės visai skaičiuoti nebemoka??? Vat per tokius kvailelius visokie omniteliai ir lobsta :))) Surašo planus „iš palubinsko“, o durninami žmogeliai galvoja, kad jie yra vieninteliai ir išskirtiniai (Omnitelis gi taip sako!!!) :)))

    Pats pagalvok: kam man 420minučių už 71Lt, jeigu iki tol netaupydamas sugebėdavau prakalbėti tik 280minučių??? Mane pilnai tenkintų pusė minučių už pusę kainos :)

    [Atsakyti]

  7. to Vytautas - 2009-04-01

    nereikia cia tik kvaileliais vadintis ;) pries tai nesakei, kad prakalbi tik 280min.. o omnitelis juk nusiteikes dabar daryti nuolaidas – paprasyk, gal ir tau pavyks susitarti :)

    [Atsakyti]

  8. Vytautas - 2009-04-01

    Taigi aiskiai buvo parasyta, kad vidurkis 280min. kaip dar kitaip parasyti, kad aisku butu? :)
    O su omniu jau kalbeta keleta kartu vis su kitais kas kelios dienos. Siulo dar daugiau minuciu + dar sutarti pasirasyti… Nieko negirdi, nieko paaiskinti nesugeba, tik kartoja ta pati per ta pati kaip papugos.

    [Atsakyti]

  9. Vytautas - 2009-04-01

    Omnis taip isitikines, kad jis yra pats geriausias, pats kokybiskiausias ir pats patraukliausias, kad geriau sutinka klientus prarasti negu kad protingus planus padaryti…

    [Atsakyti]

  10. to Vytautas - 2009-04-02

    nu bet nesakei, kad neplanuoji simet daugiau kalbeti :) anyway, keista, kad omnitelis nieko nesiulo.. mano pora draugu nuejo, isdeste situacija ir omnis jiems pasiule sumazinti menesini mokesti ir atitinkamai maziau minuciu pasiule..

    [Atsakyti]

Rašyti komentarą