Č. Jezerskas už mirties bausmės grąžinimą

cal2009-04-23  tagŽymos:   Paskelbta kategorijose Tribūnos atgarsiai

jezerskas

Česlovas Jezerskas

Tinklapyje vz.lt kandidatas į Prezidento postą atsakė į portalo lankytojų klausimus. Interneto lankytojai labiausiai domėjosi kandidato praeitimi, kompetencija ir jo komanda. Atsakydamas į vieno internauto klausimą kandidatas pažadėjo, kad jei taps Prezidentu suteiks galimybę žmonėms dar kartą persvarstyti mirties bausmės taikymo klausimą.

Į internautų klausimą ar jo kompetencija yra pakankama Prezidento postui, Česlovas Jezerskas atsakė pasinaudodamas savo šabloniniu atsakymo variantu. Jis teigė, kad yra mokytas valdyti krizes ir priminė, kad Prezidentas, pirmiausia, yra vyriausias kariuomenės vadas.

Į daugelį dominantį klausimą apie jo komandą Česlovas Jezerskas atsakė miglotai. Jis nenorėjo išvardinti, kas šiuo metu prisideda prie jo rinkiminės agitacijos. Iš savo komandos narių jis įvardino tik rinkiminio štabo vadovą Rolandą Paulauską ir ekspertų grupės vadovą Renaldą Gudauską. Apie bendravimą socialiniuose tinkluose kandidatas atsakė, kad dalį pranešimų rašo jis pats, o dalį – jo komandos nariai.

Paklaustas apie prastėjančią kriminogeninę situaciją šalyje, kandidatas Česlovas Jezerskas sakė, kad jo nuomone, nusikalstamumas auga dėl per mažo visuomenės užimtumo. Jis teigė, kad reikia kreipti didesnį dėmesį darbo vietų kūrimui ir pasistengti sustiprinti policiją. Kandidatas pridūrė, kad jam tapus Prezidentu, būtų surengtas referendumas dėl mirties bausmės grąžinimo.

Paklaustas apie savo santykius su kriminaliniu pasauliu, kandidatas sakė, kad buvo kovinių sporto šakų treneriu, o atsakyti už tai, kuo tapo jo auklėtiniai jis negali. Jis teigė, kad nepaisant to, kad tarp jo buvusių auklėtiniu buvo ir kriminalinių autoritetų, tačiau, buvo ir žmonių, kurie dabar užima labai atsakingas pareigas.

http://www.civis.lt

Rašyti komentarą