„Vakaro žinios“ viešai išsityčiojo iš LR Prezidento

cal2009-05-07  tagŽymos: ,   Paskelbta kategorijose Gatvės balsai

purvasklaida2009-05-06 „Respublika“ leidinių grupei priklausantis dienraštis „Vakaro žinios“, išspausdino straipsnį „V. Adamkus – kiaulių virusas“, kuriame publikuoja išdarkytą LR Prezidento V. Adamkaus nuotrauką.

Šlykštu, kai vienas pagrindinių šalies žiniasklaidos leidėjų, vaikydamasis populiarumo, šitaip išsityčioja iš savo šalies ir teisėtai išrinkto, aukščiausio šalies posto, žmogaus. Jei jau redakcija negerbia savo šalies ir savo šalies piliečių, tai bent jau galėtų viešai to nepublikuoti.

Toks antsnukis pačiam leidėjui tiktų kur kas labiau, tik dar reiktų pridėt ir kiaulės akis bei to pačio gyvulio savigarbą. Ar nevertėtų, nors kartą uždėti apynasrį tokiems leidiniams, kurie visiškai nepaiso ribų bei bukina ir taip supriešintą tautą?

Gerbiamieji (nors nėra už ką) „Respublikos“ žurnalistai (arba bent jau pretenduojantys į tokius), nebuvau Jūsų leidinių nuolatinis skaitytojas ir panašu, kad netapsiu tokiu ir ateityje. Lygiai kaip ir visiems kitiems nerekomenduoju skaityti tokius leidinius, kurie vietoj objektyvios informacijos pateikimo, sugeba tik „Adobe PhotoShop“ programa šnipus piešti.

Rašyti komentarą