V. Romanovas parėmęs „Žalgirį“ užsimanė Kauno arenos

cal2009-05-20  tagŽymos:   Paskelbta kategorijose Žvilgsnis į piniginę

vromanovas

Vladimiras Romanovas

2009-05-19 paaiškėjo, kad Kaune, Nemuno saloje statomų pramogų ir sporto rūmų valdymo koncesijos pagrindais konkurse dalyvauja tik vienas kandidatas – iš dviejų įstaigų sudarytas konsorciumas. Tos dvi įstaigos tai VŠĮ „Kauno Žalgirio rėmėjas“ ir „Kauno futbolo ir beisbolo klubas“. Abi minėtos įstaigos priklauso Ūkio banko investicinei grupei, kurios stambiausias akcininkas yra Vladimiras Romanovas. Taip, tai tas pats „geradaris“ parėmęs „Žalgirį“ stambia pinigų suma.

Reikia pripažinti – V. Romanovas tikrai sumanus verslininkas gebantis žiūrėti į priekį. Nepaisant konkurso laimėtojai iškeltų sąlygų, kurios kalba apie 32 mln. litų investiciją ir apie 70 renginių per metus surengimą, 25 metams įgytos teisės valdyti Kauno areną, tikrai atsipirks su kaupu. Belieka tik nedidelė smulkmena – laimėti tą konkursą, kas atrodo nebus taip sunku, ypač kai teks rinktis vieną iš vieno.

Tai kas buvo jau išdalinom milijonieriams, kurie dar labiau pralobsta, tai beliko pradėti dalinti tai, kas dar tik bus. Taip parduosim ne tik savo, bet ir savo vaikų gyvenimus (nors nemažai tokių jau ir tai turi padarę, prasiskolindami Skandinavijos bankams).  Kas per valstybės valdymas ir kas per miesto valdžia, kad nesugeba net vienos arenos  išlaikyt. Aišku, kaip ir visada, geriau leisti užsidirbti milijonieriui, tuomet ir pačiai valdžiai nieko daryt nereikės ir žiūrėk dar viena kita dešimtis tūkstantėlių į kišenę įkris už „gerą sandėrį“.

Rašyti komentarą