Snoro lizingas savo klientams siūlo tapti „ambasadoriais“ (papildyta 2009-06-26)

cal2009-06-19  tagŽymos:   Paskelbta kategorijose Menas žinoti

nuolaidos2009 m. birželio viduryje UAB „Snoro lizingas“ pristatė naują programą savo lojaliems klientams skambiu pavadinimu – „Tapk „Snoro lizingo“ Ambasadoriumi!“

Pasak UAB „Snoro lizingas“ generalinio direktoriaus Aurelijaus Šveikausko, „šia programa norime parodyti iškirtinį dėmesį mūsų lojaliems klientams. Juk jų rekomendacijos draugui, šeimos nariui ar kolegai yra geriausia priemonė plėsti mūsų klientų ratą. Siekdami didinti naujų klientų skaičių ir išlaikyti lojalių pasitikėjimą nuolat ieškome įdomesnių pasiūlymų klientams.Todėl sukūrėme ilgalaikę programą, kuri suteikia mūsų AMBASADORIAMS privilegijų. Jie galės teikti nuolaidas savo draugams, kurie perka išsimokėtinai, o patys naudotis mažesnėmis sudarytos sutarties palūkanomis bei mažesniu sutarties mokesčiu. Šios programos dalyviams galioja ir lojalumo programų bei kitų vykdomų akcijų nuolaidos. Tuo siekiame, kad mūsų lojalūs klientai išleistų mažiau.“

Klientams buvo išsiuntinėtos ir trumposios žinutės (SMS), kuriomis informuota apie naująją programą. Žinutėje siūloma ieškoti daugiau informacijos prekybos vietose. Tačiau klientams, panorusiems pasidomėti naująja programa Snoro lizingo tinklalapyje http://www.sl.lt, teko nusivilti. Jokios informacijos apie naująją programą ten nebuvo (žiūrėta 2009-o6-19).

Keista, kodėl ši bendrovė neišnaudoja visų priemonių (juolab kai tai papildomai nekainuoja), kad informuoti klientus apie naują programą. Internetiniame puslapyje tokia informacija turėtų būti paskelbta pirmiausia. O gal tai viešai neskelbiama informacija, nors pranešimas spaudai išplatintas.

IŠTAISYMAS (2009-06-26)

Atsiprašome savo skaitytojų ir bendrovės „Snoro lizingas“ už apmaudžią klaidą.

UAB „Snoro lizingas“ apie kvietimą tapti ambasadoriais buvo paskelbęs savo internetiniame puslapyje, tiesiog tuo metu kai buvo ieškota informacijos – jos, asmeniškai, nepavyko rasti. Ištaisome savo klaidą ir pateikiame nuorodas, kur galima rasti detalesnę informaciją apie programą „Tapk „Snoro lizingo“ Ambasadoriumi!“:

http://wwww.sl.lt/lt/privatiems_klientams/pirkimas_issimoketinai/ambasadorius/

http://wwww.sl.lt/lt/about/naujienos?item=59&page=1

Rašyti komentarą