A. Skikas mano, jog kiaulių gripas turi mus nuraminti

cal2009-11-17  tagŽymos: ,   Paskelbta kategorijose Naujienos trumpai

Sveikatos Apsaugos ministerijos viceministras Artūras Skikas, 2009 m. lapkričio 17 d. duodamas interviu LNK žinioms, pasakė, jog jei Lietuvos žmonėms yra ramiau, kad jie serga kiaulių gripu, tai visai gali būti jog tai tiesa. Ar dar kas nors ką nors galite pridurti?

Beje, įdomiai ši persona atsakė ir į klausimą apie vakciną nuo to pačio gripo, kurios Lietuvos Vyriausybė vis tik pastaruoju metu nusprendė įsigyti ypatingos skubos tvarka. Pasirodo gerbiamas viceministras nuoširdžiai tiki, kad tai dar tik pradžia ir artimiausius 2-3 mėn. sergančiųjų kiaulių gripu tik daugės. Visai neblogos prognozės – tikrai paguodžiančios. Tik vakcinomis vistiek reikėjo rūpintis gerokai anksčiau, o ne tada, kai puse Lietuvos jau apėmusi pandemija.

Komentarų: 2

  1. Marius - 2009-11-18

    Aš labai apsidžiaugiau, kai nors vienas iš pareigūnų pasakė, kad nustotu visi panika kelt dėl paprasto gripo. Ką „spauda“ sėkmingai daro. Pasakė tiesą ir nėra čia ko pykt. Ar nors vienas numirė jau nuo „pandeminio“, baisiojo?

    [Atsakyti]

    Grantas atsakė:

    Visa esmė tame ir yra, kad kol visi skalambija jog Lietuvoje kiaulių gripo pandemija, aukštas sveikatos apsaugos pareigūnas dar paaštrina viską pasakydamas, kad jei jau susirgot gripu, tai nusiraminkit, nes tai tikrai kiaulių gripas, kadangi to paprastojo dar teks palaukt mėnesį ar du.

    [Atsakyti]

Rašyti komentarą