TEO LT padidino mokestį už internetą. Vartotojai gali nutraukti sutartis be netesybų

cal2012-04-04  tagŽymos:   Paskelbta kategorijose Menas žinoti

Nuo 2012-03-01 telekomunikacijų bendrovė TEO LT vienašališkai padidino mokesčius savo fiziniams klientams už internetą.

Dėl to, visi AB TEO LT klientai (fiziniai asmenys), kurie šį mėnesį gaus didesnes sąskaita nei įprastai, remiantis 2011-11-07 Lietuvos Respublikos Ryšių reguliavimo tarnybos direktoriaus įsakymu Nr. 1V-1085 patvirtintų Elektroninių ryšių paslaugų teikimo taisyklių 12 punktu, gali nutraukti tokias sutartis su paslaugų teikėju (šiuo atveju AB TEO LT) ir jiems negali būti taikomi jokie netesybų mokesčiai.

Be to, minėta bendrovė AB Teo LT, pažeidė tų pačių taisyklių minėtąjį punktą, kadangi apie padidėsiantį mokestį bendrovė privalo informuoti savo klientus ne mažiau nei prieš 1 mėnesį. Deja, daugelis klientų jokios informacijos apie pasikeitimus negavo.

Beje, didesni mokesčiai jau pradėti taikyti ne tik fiziniams asmenims, bet ir juridiniams, kurie yra bendrovės TEO LT klientai. Nuo balandžio 1 d. daliai juridinių TEO LT klientų buvo įvestas papildomas 7 Lt. per mėnesį mokestis už modemą. Apie tai plačiau rašė kolegos – Kuo skiriasi gudrus nuo žioplo, arba ko TEO nepasimokė iš “Omnitelio”?

Ten pat galima rasti ir paruoštuką, kur įrašius asmeninius duomenis, galima šį raštą pateikti AB TEO LT ir taip nutraukti sutartį. O jei negavote iš AB TEO LT jokio pranešimo apie įkainių padidinimą, galima šiame paruoštuke apie tai užsiminti. Tikrai nepamaišys… :)

Papildyta.

Gavome nepatvirtintos informacijos, kad pareiškus norą nutraukti sutartį, AB TEO LT sutinka kompensuoti padidėjimą už vienokį ar kitokį laikotarpį.  Todėl galite apsvarstyti ir tokį šios bendrovės pasiūlymą.

Vienas komentaras

  1. miesto asilas - 2012-04-04

    O mane informavo ir net informavo, kad galiu nutraukti sutartį.

    [Atsakyti]

Rašyti komentarą